2022 Tusi lanumoana i luga o le Sikaleti Fa'aeletonika Fa'asalalauina

E tusa ai ma le "Blue Book of Electronic Cigarette Industry Export i le 2022", o loʻo i ai nei le sili atu i le 1,500 sikaleti eletise gaosi oloa ma pisinisi faʻailoga i Saina, lea e sili atu i le 70% o loʻo faʻatau atu a latou oloa i fafo;o lo'o fa'amoemoeina o le aofa'iga o le tau fa'atau atu osikaleti faaeletonikao le a oʻo atu i le 186.7 piliona yuan i le 2022. , faʻatasi ai ma le faʻamoemoe o le tuputupu aʻe o le 35%.

2ml E Suavai Falegaosioloa Sikaleti faaeletonika_yythkg

-01-

O maketi i fafo e aoga le tulimatai atu i ai

I le maketi o oloa auina atu i fafo, o atunuu sili ona taua ma itulagi o le Iunaite Setete, Europa Europa, Rusia, ma le United Kingdom.I le 2021, le aofaʻi a Sainae-sikaretio le a auina atu i fafo 138.3 piliona yuan, lea e 53% o e-sikareti e auina atu i fafo i le Iunaite Setete.O oloa auina atu i fafo a le Iuni a Europa, Rusia, ma le Malo Tele e 15%, 9%, ma le 7%, i le faasologa.Faatasi ai ma le faʻalauiloaina o le sikaleti eletise, O le faʻaogaina o le sikaleti eletise i le Europa Europa, Peretania ma isi itulagi e faʻamoemoe e faʻalautele atili. 

O le "Blue Book" o loʻo faʻaalia ai o le maketi e-sikareti i le lalolagi atoa o le a sili atu i le US $ 108 piliona i le 2022, ma o loʻo faʻamoemoeina o le maketi i fafo o le sikaleti e faʻatumauina le faʻatupulaia o le 35% i le 2022.

Mai le va'aiga fa'alelalolagi, o le tele o maketi o sikaleti fa'aeletoroni e tele ma fa'atumauina le fa'atupula'ia vave, ma o lo'o fa'atupula'ia fo'i le fa'atauina atu o sikaleti fa'aeletonika i totonu o le atunu'u.

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai i le 2021, o pisinisi sikaleti eletise a Saina e auina atu i fafo e tusa ma le 138.3 piliona yuan, o le faʻaopoopoga o le 180% i lea tausaga ma lea tausaga;o lenei fua fa'atau atu e fa'amoemoe e fa'aauau pea ona tupu, ma o le tau fa'atau atu o le a o'o atu i le 340.2 piliona yuan i le 2024.

O le televave o le tuputupu aʻe o le maketi o le lalolagi atoa ma le televave o le faʻatupulaia o oloa faʻatau atu i totonu o le atunuʻu e ono avea ma tulaga sili ona taua o le tuputupu aʻe mo kamupani eletise eletise i le lumanaʻi.

-02-

E mafai e kamupani sikaleti eletise ona faʻafeiloaʻi masini fou?

I le 2016, na tuʻuina atu ai e le US FDA (Food and Drug Administration) se faʻamatalaga e faʻapea o sikaleti eletise o oloa tapaa, o lona uiga o sikaleti eletise o le a faʻalagolago i le vaʻaia sili atu i le gaosiga, faʻatau, faʻalauiloaina o oloa, ma isi, pei o tapaa masani i totonu o le atunuu. US maketi., o le auina atu i fafo o sikaleti eletise i le Iunaite Setete e manaʻomia le faʻamaonia o le FDA.

I le taimi lava e tasi, e manaʻomia e le FDA tagata faʻatau oloa uma e aua neʻi faʻatau atu sikaleti eletise poʻo oloa tutusa i tagata faʻatau i lalo ole 18 tausaga, ma e manaʻomia e tagata faʻatau le faʻamaoniga o tausaga pe a faʻatau.Ia Ianuari 2020, na tuʻuina atu aloaia ai e le US Food and Drug Administration (FDA) se tulafono fou a le US e-cigarette, faʻasaina le faʻaaogaina o le tele o fualaau suamalie ma le mint-flavored vaping products e taofia ai le faʻateleina o le faʻaaogaina o tupulaga.

I se faigae-sikaretifaiga fa'avae, e fa'ataga e le Iunaite Setete le fa'ataga fa'atapula'a, ae o faiga fa'avae e eseese mai lea setete i lea setete.

I le maketi a Peretania, o le tulaga o faiga faʻavae e sili atu ona matala.O Oketopa 29, 2021, o le upega tafaʻilagi aloaʻia a le malo o Peretania na tuʻuina atu faʻamatalaga e faʻapea o le British National Health Service (NHS) o le a faʻaaogaina e-sikareti e fai ma vailaʻau faʻasaina e fesoasoani ai i tagata ulaula e tuu le ulaula.O le Minisita lea o le Soifua Maloloina ma le Saogalemu a Peretania Sajid Javid i le faʻatonutonuina o sikaleti eletise O suiga tetele o loʻo taʻitaʻia e Saina o le atunuʻu muamua foi lea i le lalolagi ua laiseneina e-sikareti e avea ma mea faʻafomaʻi.

 Va'ai atu i atunuu Europa, o le faatauina atu osikaleti faaeletonikae fa'atagaina i se tulaga fa'atapula'a, ae fa'atusatusa i atunu'u Europa, o atunu'u i Sautesasae o Asia e sili atu le fa'asao.I atunuu i Sautesasae o Asia ma Sasaʻe Tutotonu, o le tele o atunuu e masani ona faʻaaoga faʻasaina e-sikareti, lea e faʻasa saʻo ai le faʻaulufaleina mai ma le faʻatau atu o sikaleti eletise, ma taofia le faʻatau atu o sikaleti eletise mai le puna.

Mai le tulaga o faiga fa'avae o lo'o iai nei, o le va'ava'aiga o pisinisi e-sikaleti ua si'itia mai le tulaga o le fa'atulagaina o faiga fa'avae i le fa'atinoga o faiga fa'avae.


Taimi meli: Sep-27-2022