Ua Taofia e Kuwait le 100% o le tau o sikaleti eletise

I le aso 22 o Tesema, e tusa ai ma lipoti mai fafo, ua filifili le malo o Kuwait e tolopo le tuʻuina atu o le 100% o tau ile sikaleti eletise(e aofia ai mea manogi) se'ia o'o i se isi fa'aaliga.

E tusa ai ma le Arab Times, o le lafoga na tatau ona amata faamamaluina ia Ianuari 1, 2023 ina ua tolopoina mai ia Setema 1 i lenei tausaga.

Ghanem, ulu o le Kuwait General Customs Administration, fai mai o le 100% o le tau o sikaleti ma oloa tapaa o le faʻatinoina lea o le GCC (Gulf Cooperation Council (GCC)Fonotaga a Minisita o le Soifua Maloloina a le Atunuu.
I le amataga o lenei tausaga, na filifili ai minisita o le soifua maloloina o atunuu GCC e faʻaititia le tau i lugasikaleti ma oloa tapaa mai le fmai le 70% i le 100%.Na vave ona lagolagoina e Kuwait, ma finau o le a fesoasoani i lana taumafaiga e tetee atu i le ulaula tapaa.Uati Garnier
Na faia e le GCC lenei faʻaiʻuga e puipuia le soifua maloloina o ona tagatanuu ma faʻatino se faʻamoemoe manuia o le tamaoaiga i totonu o le GCC.
E tusa ai ma suʻesuʻega faʻafomaʻi i le Fagaloa, na aumai e le GCC le aofaʻi o 65 piliona sikaleti i le 1998, ma le aofaʻi o le 1.3 piliona US tala.Fa'atauga fa'aletausaga ta'itasi a Kuwait.

u=2511930927,4291243865&fm=253&fmt=auto&app=138&f=JPEG
Na faatauina atu le 2,280 sikaleti, tulaga 19 i atunuu e maualuga le taumafa sikaleti i le lalolagi.

Suleiman Al-Fahd, Sui Faatonu Sili o le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute, na ia tuuina mai se faatonuga i le tolopoina o le faaaogaina o pusa nicotine e maua ai le nicotine ma pusa vai poo gel, e tusa ai ma se tagata Arapi i aso taitasi.Pe fa'amalie pe leai, ma vai po'o pusa gel o lo'o i ai le 100% tau o le nicotine.

Al-Fahd na tuʻuina atu muamua se faʻatonuga faʻaleaganuʻu e faʻatonuina le tolopoina o le taimi faʻagata mo le tuʻuina atu o le 100% lafoga i luga.sikaleti eletisema a latou vai (pe tofo pe leai) mo le 4 masina, ae tusa ai ma le faatonuga, na filifili e tolopo le talosaga lafoga mo mea e fa seʻia oʻo i se isi faʻaaliga.

O le lisi o mea e fa e aofia ai - nicotine pods tu'u iai mea manogi;nicotine lafoai e le'i tofopusa;pusa vai po'o gel fa'aofuofu nicotine fa'ailo ma fagu vai po'o gel atigipusa o lo'o iai nicotine e le'i fa'afefeteina.

O lenei Faʻatonuga o se faʻaopoopoga i le Faʻatonuga a le Tiute Numera 19 o le 2022 na tuʻuina atu ia Fepuari 2022, lea e faʻatatau i le faʻaogaina o mea o loʻo faʻaofiina i totonu o aiaiga autu o le Mataupu 2404 o le Mataupu 24 o le Harmonized Tariff System of the GCC Countries, e pei o le. fa'aoga ole O le fa'aogaina o le nicotine fa'afefeteina, leai ni fa'ailo ma vai po'o ni pusa gel o lo'o i ai le nicotine fa'afefeteina po'o le fa'afefeteina e noatia i le 100% tiute.


Taimi meli: Tes-26-2022