A'o va'ava'ai i le fa'aaliga sikaleti fa'a-Sipaniolo, o le sikaleti fa'aeletonika e suia ai pomu e ono avea ma aga i le lumana'i

E lua aso Vapexpo Spain 2023 Spanish fa'aaliga sikaleti fa'aeletonika ua mae'a.Faʻavae i luga o le faʻatinoga i le taimi o le faʻaaliga, o faʻamoemoega o le atinaʻeina o oloa sikaleti faʻaeletoroni faʻaaogaina ua fesiligia, ma le vaega o le kalama-suia. sikaleti faaeletonikae fiafia i ai le tele o pisinisi totonu.

fou 32a 

E tusa ai ma faʻamatalaga a le faʻalapotopotoga, e 121 tagata faʻaalia i lenei faʻaaliga, ma o oloa o loʻo faʻaalia e aofia ai vape tatala, vape tapuni, sikaleti eletise faʻaaoga ma e-liquids.E taua le matauina o le toetoe lava o le afa o faʻaaliga e mai Saina, e aofia ai le sili atu i le 50 faʻa-va-malo taʻutaʻua e-sikaleti e pei ole MOTI, ANYX, SMOK, UWELL, ELFBAR, ma WAKA.

I le tali atu i tulafono faatonutonu, leai nicotine oloa e lauiloa

O le- Expo i Madrid, Sepania e manino lava e ese mai faʻaaliga E-sikareti talu ai ona o le faʻatulagaina o le faʻaaliga e manaʻomia ai mea uma e faʻaalia e leai ni nicotine.

E tusa ai ma oloa zero-nicotine i le maketi Sipaniolo, e leai ni tulafono faʻatapulaʻaina ia i latou, lea e mafai ai e ia oloa ona ulufale lelei i le maketi.O le mea lea, e tele fa'ailoga o le a fa'atau atu oloa zero-nicotine a'o le'i pasia e oloa le EU Tobacco Products Directive (TPD) certification.E le gata i lea, o loʻo naunau foi tagata faʻatau e faʻatau oloa zero-nicotine mo mafuaaga eseese e pei o popolega tau soifua maloloina.

Ae o lo'o i ai le eseesega tele i le va o masini e maua ai le nicotine ma masini e leai ni nicotine.Ina ia fa'atumauina le fa'amaoni o tagata fa'atau, o le tele o fa'ailoga o le a fa'alauiloa pea oloa o lo'o iai nicotine i le lumana'i.

O le ala sikaleti eletise e suia ai pomu ua vevela, pe o le a avea ma masani i le lumanaʻi

Na faatalanoaina e le tusitala le tele o tagata gaosi sikaleti eletise i le E-cigarette Expo i Madrid, Sepania.O le tele o faʻailoga na fai mai o le atinaʻeina o sikaleti eletise faʻaaogaina ua lata ina faʻafeiloaʻi i se suiga, ma e mafai ona avea le sikaleti e suia ai pomu ma "tagata e faamanuiaina" o lenei suiga.“.

 fou 32b

O Pablo, o le ulu o le maketi a Europa i Sisifo mo le e-cigarette brand ANYX, fai mai o le lauiloa o oloa e-sikaleti faʻaaogaina i Sepania o loʻo faʻaitiitia, ma ua liliu atu le maketi i oloa e suia ai pod.

I le taimi o aʻu asiasiga i faleoloa faʻatau oloa i Sepania, na ou maua ai le tele o faʻatau faleoloa o loʻo faʻapea foi lagona.O le tele o tagata fa'aoga na fa'aogaina faiga tatala i aso ua tuana'i ua liliu atu i oloa toe utaina ona o le sili atu le feavea'i ma le maualalo o pa puipui e ulufale ai.Fai mai nisi vapers o le tele o tagata e amata faʻaaogaina sikaleti eletise e faʻaaogaina e iu lava ina sui i le toe faʻatumu ona o latou tau maualuga ma itiiti puffs pe a faʻatusatusa i toe faʻatumu ma tatala faiga.

I le avea ai o se sui o sikaleti eletise lafoai, na faalauiloa ai foi e le ELFBAR le sikaleti eletise ELFA i le Vape Expo i Madrid, Sepania, lea e foliga mai e faʻamaonia ai faʻamoemoega a le aufaipisinisi pisinisi mo vaega e ese mai i sikaleti eletise lafoai, ma faʻamaonia ai foi. le lumanaʻi o faiga maketi a Europa.

Ae ui i lea, o le atinaʻeina o sikaleti eletise i Sepania e manaʻomia pea ona taliina e le maketi.Ole mana'oga ole maketi ma le filifiliga a le au fa'atau o le a iu lava ina iloa ai le fa'amoemoe o le toe utainasikaleti eletisei Sepania.

Le mautinoa i tulafono faatonutonu

Laiti ma feololo ituaiga e-sikaleti o loʻo feagai ma le tele o luʻitau i le maketi Sipaniolo, e aofia ai faigata i le faʻalauiloaina ma le faʻatapulaʻaina o fuafuaga i taulaga.Ae o le faafitauli pito sili ona tele e sau mai le le mautonu o tulafono faatonutonu.

Ua lipotia mai e mafai e le malo o Sepania ona aofia ai sikaleti eletise i totonu o le faiga o le tapaa pe a uma le 2023 ma tuʻuina atu lafoga i luga o sikaleti eletise, lea o le a iai se aafiaga patino i le pisinisi e-sikareti a le atunuʻu.

I le aso 14 o Aperila, na faʻaalia ai e Sepania se faʻatonuga a le tupu e faʻatonutonu ai le gaosiga, faʻaalia ma le maketiina o tapaa ma oloa faʻapitoa, lea e aofia ai: faʻavasegaga manino o oloa tapaa o loʻo tulaʻi mai ma oloa tau tapaa;le fa'aaogaina o le afifiina e le tutusa, su'esu'e ma le saogalemu;fa'asa o nisi mea fa'aopoopo ma mea e mafai ona fa'afiafiaina ai tagata fa'atau.Peita’i, o lo’o i ai nei i le tulaga o fa’atalanoaga fa’alaua’itele ma o lo’o fa’atali pea le fa’ai’uga mulimuli a le malo.

E ui lava o loʻo i ai pea le le mautonu i Sepaniae-sikareti faiga fa'atulafonoina, o le tele o fa'aaliga o lo'o tumau pea le fa'amoemoe.Na latou fai mai e foliga mai e le mafai ona aofia ai sikaleti eletise i totonu o le tapaa.Sa faia muamua e Sepania se tulafono taufaaofi faapena, ae ona o mafuaaga e pei o suiga o vaega faaupufai, e lei pasia ai le talosaga.


Taimi meli: Iuni-09-2023